Selectează o Pagină

Pleximarket vă oferă o gamă complexă de suporturi pentru afișarea informațiilor și a prețurilor. În cadrul acestui articol dorim să vă prezentăm modul în care pot fi utilizate ramele din plastic. Acestea pot fi comandate la dimensiunile A6, A5, A4 și A3.

Ramele din plastic pot fi suport pentru print clasic pe hârtie sau pentru tabla neagra scrisă cu marker cretă lichidă (tip de marker ce poate fi șters cu ușurință).
În cazul primei opțiuni recomandăm utilizarea buzunarului PVC antireflexiv pentru a proteja printul. O altă variantă ar fi laminarea afișului, însă în acest caz lumina se va reflecta pe suprafața lucioasă, împiedicând citirea informațiilor.
În ceea ce privește tabla neagră, scrisă cu marker temporar, nu mai este necesar buzunarul din PVC. Pe termen lung, veți reduce costurile și timpul pierdut cu editarea, imprimarea și tăierea afișului. Pentru a actualiza prețul este necesar să ștergeți cu o lavetă umedă tăblița neagră și să o rescrieți după uscare.

Marker-ul se comandă în culoarea dorită. Pentru a crea afișe mai atractive recomandăm achiziționarea mai multor markere colorate (culori disponibile: albastru, verde, roz, roșu, galben, alb). În plus, puteți crea rapid oferte prin tăierea prețului cu o linie și adăugarea noului preț.

Ramele din plastic sunt utilizate împreună cu suporturile speciale pentru prinderea/suspendarea pe diferite suprafețe. De exemplu:

  • cârligele permit prinderea ramelor de tavan (COD 3033, 3042)
  • suporturile cu talpă asigură stabilitate pentru poziționarea pe masă a ramelor(COD 30311, 3032)
  • suporturile cu clamă permit prinderea ramelor de bare rotunde (COD 3039, 3040)
  • suporturile cu magnet ajută la fixarea ramelor pe suprafețe metalice -marginea rafturilor (COD 3035, 3036)

Recomandăm ramele colorate în supermarket pentru:

  • delimitarea raioanelor (rame A3 suspendate de tavan cu ajutorul cârligelor)
  • expunerea prețurilor la legume/fructe (rame A4 și tablă neagră cu suport magnetic sau cu clemă)
  • expunerea ofertelor la intrare în magazin (rame A4 sau A3)

Ramele mai pot fi utilizate pentru:

  • expunerea ofertelor la haine prin prinderea ramelor colorate cu clemă sau cu suport magnetic de standul metalic pentru umerașe
  • expunerea pe ghișeu a informațiilor/promoțiilor cu ajutorul ramelor cu suport înclinat
  • expunerea listei de alergeni în cofetării

Ramele din plastic pot fi utilizate în majoritatea locațiilor: supermarket-uri, cafenele, fast-food-uri, cabinete medicale, service-uri și spălătorii auto, magazine de haine și/sau încălțăminte, etc.

Comandați ramele în culoarea dorită și expuneți informațiile importante pentru clienți!