Selectează o Pagină

Suporturi pentru pliante

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 500 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Suporturi pentru pliante

Informații generale și utilitatea acestora

Informarea clienților și promovarea produselor prin intermediul pliantelor este o practică agreată de majoritatea întreprinzătorilor. Însă este important ca pliantele să fie expuse într-un suport special, cu unul sau mai multe compartimente. Organizarea pliantelor permite clienților să selecteze pliantul care îi interesează, fără a fi nevoiți să caute filă cu filă.

În anumite locații, de tipul recepțiilor, sălilor de așteptare este important să creați o zonă cu materiale informative pentru oferi o activitate clienților în timp ce așteaptă.

Recomandarea PlexiMarket

Suporturi prospecte de masă

Suporturile din plexiglas pentru pliante sunt elegante și vă ajută să organizați pliantele într-o manieră simplă. Acestea pot avea 1,3 sau 4 compartimente și le puteți comanda în mărimea dorită: A4, A5 sau ⅓ A4. 
Modelul poate fi prins și pe perete, fiind prevăzut cu orificiu pentru fixare.

Suporturi prospecte de perete

Suporturile pentru pliante pot fi suspendate și pe perete, ajutând la optimizarea spațiului și la crearea unui punct de atracție pentru clienți.

Buzunarele cu un singur compartiment se prind cu șuruburi în perete. Puteți alege dimensiunea potrivită pliantelor: A4, A5, A6.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.