Selectează o Pagină

Suporturi etichete pret

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 500 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Etichete de preț

Informații generale și utilitatea acestora

Etichetele pentru preț trebuie să fie atractive și să completeze imaginea de ansamblu a afacerii dvs. Fie că vorbim de cofetării sau de magazine cu diferite tipuri de produse, eticheta de preț este cartea de vizită a produsului. Am depășit perioada etichetelor autocolante fosforescente lipicioase, care distrug deseori ambalajul original. Optați pentru o etichetă personalizată, care să atragă atenția clientului și care să spună subtil “Suntem atenți la detalii”. Pentru ca eticheta să fie protejată și poziționată corect alegeți un suport pentru etichete din plexiglas, care va oferi eleganță magazinului.

Recomandarea PlexiMarket

Suporturi etichete reglabile

Dacă doriți să aveți mai multă libertate în ceea ce privește orientarea etichetelor optați pentru suporturile reglabile, care pot fi adaptate înălțimii produselor, dimensiunii rafturilor etc. Considerăm că eticheta trebuie să pună în valoare produsul și nu să îi reducă vizibilitatea. Aceste suporturi sunt rezistente și pot fi curățate cu ușurință.

Casete pentru etichete preț

Oferiți culoare magazinului dvs utilizând casetele pentru etichete preț, în care introduceți eticheta personalizată. Puteți alege tipul de suport care se pretează locației dvs: cu clemă de prindere, cu talpă rectangulară sau cu ac pentru înfigere. Casetele mici au dimensiunea de 80/54 mm, iar cele medii, 105/75 mm.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.