Selectează o Pagină

Etichete inscriptibile

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 500 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Etichete de pret Inscriptibile

Informații generale și utilitatea acestora

Pentru locațiile în care prețul/oferta se schimbă frecvent recomandăm etichetele inscriptibile care pot și șterse ușor și rescrise ulterior.  Etichetele inscriptibile se pot comanda în dimensiunea dorită sau standard A6, A5 sau  A4.

Puteți opta pentru etichete inscriptibile în formă de L sau pentru tăblițe inscriptibile pe care le utilizați împreună cu suporturile reglabile sau cu casetele din plastic. Veți putea adăuga diferite semne (emoticoane) funny sau cunoscutele hashtag-uri pentru un marketing modern și atractiv.

Recomandarea PlexiMarket

Suporturi etichete inscriptibile

Suporturile reglabile permit orientarea etichetei în direcția dorită, iar sistemul de prindere (clemă mică, clemă pentru bară rotundă, clemă pentru lăzi, suport cu talpă rectangulară, suport cu ac înfigere etc.) ajută la fixarea etichetei.

Marker cretă lichidă

Împreună cu etichetele și tăblițele inscriptibile se utilizează marker-ul cu cretă lichidă albă sau în diferite culori ( galben, roșu, roz, verde). Eticheta va fi mereu personalizată, scrisul de mână oferind nota personală, apreciată de clienți.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.