Selectează o Pagină

Rame & Display-uri

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 500 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Rame & Display-uri

Informații generale și utilitatea acestora

Rama poate fi utilizată atât în poziție verticală (portrait), cât și orizontală (landscape). Puteți alege dintr-o varietate de culori (roșu, albastru, verde, portocaliu, alb, gri, negru, transparent), având diferite dimensiuni: A4, A5, A6.

Recomandăm utilizarea tablei negre inscriptibile deoarece puteți modifica prețul/oferta ori de câte ori doriți.

Eticheta poate fi realizată din hârtie sau carton laminat pentru mai multă fermitate. De asemenea, puteți utiliza buzunare protectoare din PVC antireflex în care introduceți eticheta, în acest caz nu mai este necesară laminarea etichetei.

Recomandarea PlexiMarket

Sisteme prindere rame

Oferim o varietate de sisteme de prindere pentru rame în funcție de necesitățile dvs. În situația în care rama trebuie prinsă de o bară rotundă puteți utiliza clema universală pentru rame sau suportul în formă de T pentru ramele mai mari.

Rama poate fi prinsă de lăzi cu ajutorul suportului special sau poate fi așezată lângă produse, utilizând diferitele modele de tălpi de susținere. Ramele pot fi prinse cu ajutorul suporturilor cu magnet de rafturile metalice.

Puteți uni mai multe rame cu ajutorul elementelor de unificare, creând astfel panouri de informare sau spații de prezentare a ofertelor.

Display-uri

Puteți afișa detalii despre produse, coduri pentru cântar, materiale informative cu ajutorul suporturilor pentru prezentare (display sau info line). Acestea pot fi prinse pe perete sau pot fi așezate pe masă. În funcție de numărul materialelor prezentate avem suporturi cu 5 sau 10 buzunare transparente.

Aceste tipuri de suport combină funcționalitatea cu eleganța și simpla prezentare a produselor cu promovarea subtilă. Suporturile sunt ușor de montat și rezistă la utilizarea și răsfoirea frecventă.

Suporturile pot fi integrate și în spațiile pentru birou, pentru a avea la îndemână informațiile necesare, contribuind la eficientizarea activității.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.