Selectează o Pagină

Promovarea produselor și/sau serviciilor prin intermediul flyerelor, pliantelor, broșurilor este cea mai utilizată metodă de publicitate. Pentru ca un flyer să îndeplinească finalitatea așteptată este necesar ca textul să aibă dimensiunea potrivită, conținutul să fie concis, iar mesajul final să fie scurt pentru a rămâne întipărit în memoria clientului.

Prezentarea pliantelor

Dincolo de formatul și conținutul pliantelor este necesar ca acestea să fie accesibile clientului (amplasate la recepție, pe birou, în sala de așteptare etc.) și să fie bine organizate. Suporturile compartimentate permit adăugarea mai multor tipuri de pliante, fiecare având un public țintă diferit.

În procesul de vânzare, pliantul are un rol fundamental: vânzătorul va prezenta pe scurt oferta și îl va implica pe client mai mult în discuție, arătându-i exact unde este scrisă informația cheie. La finalul oricărei discuții de vânzare, clientul trebuie să primească un material suport și o carte de vizită. Este important ca vânzătorul să aibă la îndemână pliantul și cartea de vizită, pe care le va oferi subliniind importanța achiziționării produsului de către client.

Suporturile de perete pentru pliante sunt utile în sălile de așteptare sau în locațiile aglomerate în care spațiul nu permite poziționarea suporturilor pe masă.

Există entități pentru care rolul broșurilor/ pliantelor este mai mult de informare, decât de vânzare, cum ar fi clinicile, asociațiile etc. Imaginați-vă o clinică medicală, având specializări diferite: pliantele, broșurile de la recepție sunt așezate în funcție de specializare, oferind clienților informațiile dorite.

Expunerea cărților de vizită

În completarea flyerelor sunt utilizate cărțile de vizită, care mențin legătura cu clientul/potențialul client. În ultimul timp, tot mai mulți operatori optează pentru adăugarea la recepție a cărților de vizită pentru contact, rezervări și/sau comenzi. Deși acesta era rolul pliantelor, dimensiunea redusă și informațiile concrete au făcut ca utilizarea cărților de vizită să fie mai atractivă în rândul clienților. Pentru a fi mai ușor de expus, sunt utilizate suporturile pentru cărți de vizită din plexiglas, deoarece aduc un plus de eleganță locației.