Selectează o Pagină

Legislația în vigoare prevede ca prețurile produselor să fie trecute la raft pentru fiecare produs în parte. În funcție de specificul magazinului, etichetele de preț pot varia ca formă și mărime.

Cele mai importante aspecte cu privire la preț sunt:

  • prețul trebuie să fie afișat clar
  • prețul trebuie să fie exprimat în lei, să fie lizibil, să nu inducă în eroare și să fie final
  • în cazul reducerilor prețul vechi și cel nou trebuie afișate obligatoriu

Pentru a oferi un design plăcut și pentru a proteja eticheta sunt utilizate diferite suporturi pentru etichete. De ex, în supermarket-uri sunt întâlnite șinele pentru preț, iar în vitrinele pentru preparate sunt utilizate suporturile cu ac pentru înfigere.

Poziționarea corectă a etichetei de preț

Eticheta pentru preț trebuie să fie suficient de mare pentru a cuprinde informațiile necesare și pentru a fi lizibilă. Fiecare etichetă trebuie poziționată corect, exact sub/lângă  produsul descris, fără a exista posibilitatea de confuzie. Separatoarele pentru marfă au un rol complementar în această situație întrucât produsele nu se vor amesteca, inducând astfel în eroare clientul.

Puteți opta pentru etichete de preț pe suport hârtie, introduse ulterior în suportul dedicat sau pentru etichete inscriptibile care vă permit să personalizați zilnic oferta de preț.

Atenția la detalii și rafturile/vitrinele îngrijite atrag clienții și sporesc vânzările. Recomandarea noastră este să evaluați modul în care sunt dispuse produsele și să optați pentru etichetele care se potrivesc locației dvs. Niciodată să nu subestimați puterea produselor care organizează și definesc spațiul.