Selectează o Pagină

Suporturi diverse

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 380 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Suporturi diverse

Informații generale și utilitatea acestora

Pleximarket este producător de suporturi din plexiglas. La solicitarea clientului, putem crea diferite tipuri de suporturi care să evidențieze produsele și să le ofere stabilitate.

De-a lungul timpului am onorat solicitări diverse: suport pentru pantofi, suport pentru produse farmaceutice, suport pentru denumirea unei săli sau a unui birou etc.

Dacă vă aflați într-un moment de impas și nu știți ce suport să creați/utilizați, apelați la echipa Pleximarket, mereu disponibilă să vă ajute.

Recomandarea PlexiMarket

Suport pentru înghețată

Realizăm suporturi din plexiglas pentru cornetele de înghețată. Utilizarea acestora contribuie la evitarea evenimentelor nedorite, precum scăparea înghețatei, atingerea acesteia cu bancnotele murdare etc. Astfel, experiența clientului este una pozitivă și cu siguranță va reveni în magazinul/stand-ul dvs.

Suport încălțăminte și genți

Expunerea corectă a produsului crește numărul vânzărilor. Pleximarket vă propune un suport elegant pentru expunerea pantofilor sau genților tip plic. Doamnele și domnișoarele vor găsi pantofii potriviți în magazinul dvs. Acest suport se poate realiza, pe comandă,  și pentru alte modele de încălțăminte.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.