Selectează o Pagină

Pentru a evidenția deliciile în cofetărie sau în cadrul evenimentelor (nuntă, botez, petrecere corporate, majorat, etc), vă puteți folosi de câteva instrumente utile și elegante.

Suporturi pentru preț

Suporturi din plexiglas. Casete pentru etichete. Suporturi reglabile

Unul din instrumentele importante este suportul pentru preț, care trebuie să aibă o dimensiune redusă, pentru a nu acoperi produsele. Eticheta pentru preț poate fi introdusă într-un suport din plexiglas, elegant și discret sau într-o casetă colorată în culoarea reprezentativă a brandului. Un alt tip de suport este cel reglabil, care permite orientarea etichetei în direcția dorită. La acest suport este recomandată utilizarea etichetelor laminate sau a tăblițelor negre pentru a se șterge ușor în cazul în care se ating de produse cu frișcă sau ciocolată.

Suport eticheta pret cu caseta si suport suport pentru etichete de pret

Suporturi pentru preț tip tablă neagră sau albă

Dacă vă doriți etichete personalizate zilnic, pe care să le actualizați ușor, vă recomandăm suporturi tip tablă neagră sau albă pe care se scrie cu marker cretă lichidă. Tăblița se șterge ușor cu o lavetă umedă, apoi se poate rescrie după uscare. Se pot crea ușor oferte prin simpla tăiere a prețului vechi și adăugarea celui nou într-o culoare atractivă.

Suport meniu din tabla neagra HIPS si markere creta lichida Suport pret cofetarii

Pentru perioada Crăciunului sau Paștelui puteți opta pentru suporturi personalizate de sezon în formă de brăduț sau iepuraș. În completarea designului puteți alege și marker roșu, verde și/sau auriu pentru a reda caracterul festiv.

Suport etichete pret tip bradut pentru Sarbatori Suport pret pentru Paste in forma de iepure

Alegerea suportului potrivit ține atât de preferințele individuale, cât și de spațiul pe care îl aveți la dispoziție în vitrină și de dimensiunea etichetelor.  Dacă aveți deja etichetele făcute și nu se încadrează în una dintre dimensiunile standard ale suporturilor prezentate pe site, echipa Pleximarket poate realiza suporturi din plexiglas la dimensiunea dorită.

Suporturi pentru prezentare în vitrină

Tăvi pentru prăjituri cu suport frontal pentru preț

În prima parte a acestui articol am prezentat modele de suporturi pentru preț. Însă de-a lungul anilor am întâlnit numeroase situații în care clienții noștri ar fi dorit un sport care să poată fi prins ușor de tavă deoarece acesta cădea ori de câte ori era trasă tava.

Astfel, am creat tăvi din plexiglas cu suport pentru preț frontal. În buzunarul special creat se pot introduce atât etichete clasice din carton, cât și etichete tip tablă neagră personalizate cu marker cretă lichidă. Ne-am bucurat nespus când acest produs a fost apreciat de cofetari sau de administratorii cofetăriilor. Cu ajutorul feedback-ului primit, am introdus opțiunea de a păstra partea din spate neîndoită pentru a putea trage prăjiturile mai ușor.

Puteți opta pentru tăvi la dimensiuni personalizate pentru a eficientiza spațiul din vitrină. Măsurați spațiul din interiorul vitrinei și împărțiți-l astfel încât întreaga vitrină să fie compartimentată de tăvi cu aceeași dimensiune.

Dacă aveți deja etichetele printate, puteți solicita ca suportul frontal să aibă aceleași dimensiuni.

Tavi prajituri prezentare cofetarie Pleximarket

Suporturi pentru Candy Bar

Suport cu ac înfigere

Deși unele delicii sunt cunoscute de toți invitații, altele pot fi un adevărat mister. Alege suporturi discrete care se înfig în mini prăjituri pentru a prezenta denumirea fiecărui desert. Puteți de asemenea opta pentru tăblițe negre sau pentru etichete care se integrează în tematica evenimentului.

Suport etajat pentru brioșe sau monoporții

Oferă un plus de volum candy barului cu ajutorul suportului din plexiglas etajat potrivit pentru brioșe, mousse-uri la pahar sau mono porții. Acest model de suport poate fi util și la prezentarea delicioșilor macarons prin crearea de orificii pe care fiecare nivel. În funcție de mărimea candy bar-ului acesta poate fi piesa centrală sau se pot monta 2-3 astfel de suporturi cu diverse sortimente de prăjituri.

Suportul poate fi demontat pentru a fi ușor de transportat și depozitat.

Suport plexiglas candy bar etajat

Următorul suport poate fi ușor de integrat în decorul unui candy bar fiind elegant și discret, lăsând prăjiturile să strălucească și să atragă invitații. Deși a fost gândit pentru expunerea pantofilor în magazin, acesta poate fi realizat cu diferite înălțimi pentru expunerea prăjiturilor.

Suport plexiglas expunere pantofi

Suporturi pentru înghețată (gelaterie)

Tot mai multe cofetării, integrează și partea de gelaterie în activitatea lor. Recomandăm suporturi pentru preț speciale cu vârf tip săgeată, care se înfig în produs, și suporturi pentru cornete din plexiglas.

Suporturi pentru cornete

Suporturile pentru cornete pot fi utilizate atât la depozitarea cornetelor, cât și pe tejghea pentru ca înghețata să fie ușor de luat de către client. Astfel, personalul nu atinge mâinile tuturor clienților și se diminuează posibilitatea ca produsul să fie scăpat la înmânare. În plus, clientul poate plăti, fără să își facă griji că va scăpa cornetul sau că se va murdări.

Suport cornete inghetata Suport plexiglas 4 cornete de înghețată

Suporturi pentru preț la înghețată

La fel ca în cazul prăjiturilor, puteți opta pentru suport pentru preț din plexiglas sau tipă tăbliță neagră.  Modelul cu port oval poate fi personalizat atât cu marker cretă lichidă, cât și cu etichete autocolante ușor de lipit.

Suport pret cu ac infigere pentru inghetata Suport pret inghetata cu varf tip sageata din plexiglas Suport eticheta pret inghetata cu varf sageata

Suporturi pentru afișe

Ca în orice domeniu, prezentarea ofertelor sau informărilor trebuie făcută într-un mod elegant (recomandăm să evitați lipirea cu scotch a afișelor deoarece arată neglijent, iar cofetăria este o artă, unde atenția la detalii este baza în crearea gustului și a decorului).

Suporturi oferte, informări A4

Pentru afișarea ofertelor, informărilor, certificatelor sau diplomelor, recomandăm rame click care pot fi prinse pe perete. Afișele se pot schimba ușor prin deschiderea frontală a laturilor argintii. Printul este protejat de folia transparentă.

Suporturile din plexiglas pot fi așezate lângă casa de marcat pentru a promova ofertele, produsele noi sau pentru a informa clienții cu privire la alergeni sau politica cu privire la plasarea comenzilor de torturi pentru evenimente.

Display plexiglas oferte si afise

Suporturi pentru pliante cu oferte

Pentru a crește vizibilitatea ofertelor recomandăm crearea de afișe A5 sau A6 care pot fi expuse pe masă într-un suport vertical cu afișare pe ambele fețe. Astfel, cel puțin 2 oferte/informări vor fi văzute de toți clienții care savurează o prăjitură delicioasă în cofetărie. La plecare, poate fi poziționat într-un colț un suport pentru pliante pentru cei care doresc să păstreze un exemplar cu oferta care le-a atras atenția.

Suport meniu plexiglas A5 portrait Suport plexiglas pliante A5 birou recepție

Suport cărți de vizită

Pe tejghea, lângă casa de marcat sau în colțul informativ cu pliante, recomandăm și un suport pentru cărți de vizită. Astfel, mențineți legătura cu clienții care doresc pe viitor să comande telefonic sau online torturi sau prăjituri.

Suport din plexiglas pentru carti de vizita

Dacă ați ajuns până la final, ținem să vă felicităm. Înseamnă că acordați atenție detaliilor care fac din cofetăria dvs un loc atractiv pentru client, unde informații precum eticheta de preț sau oferta menită să crească vânzările reprezintă mai mult decât o hârtie.

Dacă sunt și alte informații care v-ar fi de ajutor cu privire la suporturile noastre, Ioana sau Elisabeta vă vor oferi detalii la numărul 0726 760 161.

Mai multe suporturi dedicate acestui univers dulce găsiți chiar aici.