Selectează o Pagină

Accesorii pentru rafturi

Produse de calitate oferite de Pleximarket pentru afaceri de succes!

Livrare gratuită

Pentru toate comenzile care depășesc suma de 500 lei.

15 zile drept de retur

Produsele pot fi returnate conform termenilor și condițiilor.

100% satisfacție

Daca nu sunteți mulțumiți  de produsele noastre, primiți banii înapoi.

Comenzi telefonice

Puteți plasa comenzi atât online, cât și telefonic la 0726 760 161

Accesoriile pentru rafturi

Informatii generale si utilitatea acestora

Șinele pentru preț sunt indispensabile în supermarket-uri. În funcție de tipul raftului se alege șina potrivită pentru expunerea prețului (Linde, Tegometal etc.) În cazul în care nu vă mai amintiți modelul raftului, ne puteți trimite o fotografie pentru a vă ajuta la identificarea celei mai bune opțiuni. Foarte utile sunt șinele pentru preț cu bandă dublu adezivă care pot fi aplicate pe majoritatea rafturilor, indiferent de modelul acestora. Pentru rafturile din sticlă puteți comanda șinele speciale care protejează marginea sticlei, iar pentru rafturile din PAL puteți opta pentru șinele cu bandă dublu adezivă potrivite pentru acest tip de raft.

 

De regulă, magazinele își crează materialele publicitare, respectând culoarea cu care se identifică brand-ul respectiv. La noi găsiți șine complet transparente sau cu spatele roșu, albastru sau alb și fața transparentă. O soluție pentru personalizarea șinelor de preț este achiziționarea unei benzi decor în nuanța dorită.

Cele mai multe șine au lungimea de 1000 mm, excepție făcând câteva modele care au dimensiunea de 1250 mm. În cazul în care rafturile au dimensiuni mai mici, noi vi le putem tăia la dimensiunea solicitată.

Recomandarea PlexiMarket

Opritoare și separatoare marfă

Pentru a evita căderea și distrugerea produselor, recomandăm opritoarele pentru marfă care se lipesc pe marginea rafturilor împiedicând alunecarea mărfurilor. O importanță majoră o au și separatoarele pentru marfă care au rolul de a menține aspectul ordonat al rafturilor și de a împiedica amestecarea diferitelor tipuri de produse. În lipsa acestora, clienții sunt dezorientați, deoarece nu reușesc să identifice prețul corect, iar la final nemulțumirile se pot transforma în pierderea definitivă a clientului. Separatoarele pot fi adaptate din punct de vedere al lungimii în funcție de dimensiunea rafturilor, acestea putând fi ajustate din 25 în 25 de mm.

Pushere

 Sistemele pentru împingerea produselor către marginea din față sunt recomandate pentru mărfurile preambalate, predispuse la alunecare. Acestea se utilizează împreună cu opritoarele pentru marfă. Pusherele au rolul de a atrage atenția clienților, eticheta fiind mereu orientată către client. În lipsa acestora produsele sunt așezate oblic și este redusă vizibilitatea asupra etichetei/brand-ului.

Vizitează E-Shop-ul Pleximarket!

Vă invităm să vizitaţi e-Shop-ul nostru pentru a consulta catalogul de produse realizate cu pasiune şi comercializate de Pleximarket. Vă stăm la dispoziţie cu modele variate, dar şi cu posibilitatea de a personaliza suporturile alese de dvs.